Reviews

Real-time reviews about our nannies

Familie Lovakovic

1 kind (3 jaar)

Oppas Ilham

Ilham is an amazing person and was wonderful to our 3year old son. Our son was really sad when Ilham was leaving and couldn’t stop talking about how much fun they’ve had together! While taking care of our son, Ilham cleaned the dishes and put the t...

Voorburg

07 August 2020

Familie Hahndiek

1 kind (2 jaar)

Oppas Ella-Louise

Looked so wel after my 2 years old He was super happy and even slept the afternoon Thank you Ella you are the best xx

Laren

07 August 2020

Familie Jumelet

1 kind (11 jaar)

Oppas Youssra

Na lange tijd niet met een oppas gewerkt te hebben, heb ik voor het eerst weer een oppas gevraagd. Ik heb echt even op kunnen laden. Mijn dochter kan ik met een gerust hart aan Youssra toevertrouwen. Ik ben heel tevreden!

Alblasserdam

06 August 2020

Familie Terhaard

3 kinderen ( 3, 6, 8 jaar)

Oppas Marlies

Marlies was erg prettig als oppas. Ze toonde eigen initiatief en ik kan de kinderen met een gerust hart bij haar achterlaten.

Berkel en Rodenrijs

06 August 2020

Familie Berens

1 kind (1 jaar)

Oppas Marissa

Marissa is erg aardig, rustig en flexibel. Ze is handig en lief met onze dochter van 7 maanden. Favoriet!

Utrecht

05 August 2020

Familie Kok

2 kinderen ( 1, 3 jaar)

Oppas Celine

Voor een eerste ervaring om op deze wijze aan een oppas te komen, heeft Celine zeker het vertrouwen gegeven dit vaker te doen. Ze is spontaan, denkt met je mee , en was zeer bekwaam. We hebben onze kinderen met een goed gevoel bij haar achterg...

Leeuwarden

05 August 2020

Familie Bohté

3 kinderen ( 0, 4, 6 jaar)

Oppas Bo

Bo heeft een middagje op onze jongens gepast, ze voelden zich meteen op hun gemak bij haar!

De Meern

05 August 2020

Familie Van Rijswijk

3 kinderen ( 2, 9, 10 jaar)

Oppas Julia

Opgewekte en lieve oppas! Kinderen hadden een hele leuke middag met Julia!

Heemstede

04 August 2020

Familie Lovakovic

1 kind (3 jaar)

Oppas Colette

Colette is an amazing person who cared for our 3 year old boy. After we came home, our son was very tired which can only mean one thing - he had lots of fun!

Voorburg

02 August 2020

Familie Toxopeus

1 kind (0 jaar)

Oppas Rosa

Rosa is een lieve toegewijde oppas!

Amsterdam

02 August 2020

Familie Rahmanovic

1 kind (7 jaar)

Oppas Nadia

Friendly agreement at arrival where to play with my gifted son of 7. Drove to park together and had 3 great hours outside. Rested child at home afterwards, no tantrums!

Rotterdam

01 August 2020

Familie Walenkamp

2 kinderen ( 1, 4 jaar)

Oppas Carolien

Zeer goede oppas Onze dochters van 1 en 3 heeft ze niet alleen goed voor gezorgd maar ook leuke spelletjes mee gedaan

Zoeterwoude

30 July 2020

Familie Wessels

2 kinderen ( 8, 10 jaar)

Oppas Sanne

Super aardig en rustig. Onze jongste is nogal verlegen maar kroop meteen aan tafel om nog een spelletje te spelen voor het naar bed gaan!

Pijnacker

29 July 2020

Familie van der Ploeg

2 kinderen ( 6, 8 jaar)

Oppas Lisette

Onze kinderen hadden een gezellige avond met Lisette en willen graag dat ze de volgende keer weer komt!

Rijswijk

27 July 2020

Familie Van Wijngaarden

2 kinderen ( 2, 4 jaar)

Oppas Annelot

Annelot is heel spontaan en de kinderen (2 en 4) waren gelijk op hun gemak bij haar, waardoor weggaan - zelfs de eerste keer - heel makkelijk ging. We gaan zeker nog eens gebruik maken van haar als oppas!

Delfgauw

26 July 2020